Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2010, 16:46   #6
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Milli görüş holiganizmi diye bir konu vardı.Bu yorumu oraya yazabiliriz.Yazılan bir yorum evirilip çevirilip nereye getirilebilir.Mübarek ben ne diyorum diyorsun ki çıkar için fayda için yahudiyle yapılmış anlaşma yanlılş değildir.Ben ne diyorum madem öyle filistinden toprak stsaydı abdülhamit devlet çıkarına olcaktı fayda oalcaktı ama satmadı herşey çıkarla bir tutulmaz.Şimdi girdimi kafana?
Esas senin yaptığın komik sizin israille yapmış olduğunuz bu iki anlaşmayı akparti yapsaydı neler derdiniz?

diyorsun ki çıkar için fayda için yahudiyle yapılmış anlaşma yanlılş değildir.
ben böyle bir şey demedim. zaten biz anlaşma yapmadık, o anlaşmaların yapıldığı dönemde biz iktidarda olsaydık onlarıda yapmazdık dedim. yapılan bir anlaşmaın iptalinde zarar olacaksa bunu iptalde doğru olmaz. dinimizn izin verdiği ölçüde herkesle anlaşma yapılabilir.

Ben ne diyorum madem öyle filistinden toprak stsaydı abdülhamit devlet çıkarına olcaktı fayda oalcaktı ama satmadı herşey çıkarla bir tutulmaz

böyle bir satışın devletin çıkarına olacağını düşünmek akp zihniyetine yakışır demiştik. reel politika adına ırakta olanlarıda ilave etmişytik.
müslüman önce her işini dinine uygun yapmak zorunda her şeyi sekülerleştiren globalizmden bu kadar etkilenmeyin.

Esas senin yaptığın komik sizin israille yapmış olduğunuz bu iki anlaşmayı akparti yapsaydı neler derdiniz?

hala iftiraya devam biz anlaşma yapmadık.

mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla