Konu
:
54. Erbakan Hükümeti Döneminde İsrail’le Siyasi Ticari Anlaşmalar Yapılmış mıdır?
Tekil Mesaj gösterimi
03-18-2010, 16:55
#
7
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Ben ne diyorum madem öyle filistinden toprak stsaydı abdülhamit devlet çıkarına olcaktı fayda oalcaktı ama satmadı herşey çıkarla bir tutulmaz
böyle bir satışın devletin çıkarına olacağını düşünmek akp zihniyetine yakışır demiştik. reel politika adına ırakta olanlarıda ilave etmişytik.
müslüman önce her işini dinine uygun yapmak zorunda her şeyi sekülerleştiren globalizmden bu kadar etkilenmeyin.
aklı sıra kendi kırdığın potu benim üzerimden telafi edeceksin.Ne dedin sen faydalı birşey dedin.Bende sana diyorum ki herşeyin faydasını önplanda tutacaksak borç içindeki osmanlı için filistin toprakları karşılığında verilecek altın çok cazipti ama kabul görmedi.Çünkü herşey çıkarla faydayla bir tutulmaz.Al sana 4. kez söylüyorum sen yine bunu evirip çevirip ak parti zihniyeti diye başlayacaksın ama ben tekrar yazarım
Alıntı:
Esas senin yaptığın komik sizin israille yapmış olduğunuz bu iki anlaşmayı akparti yapsaydı neler derdiniz?
hala iftiraya devam biz anlaşma yapmadık.
yukarıdakiler ne alış veriş listesimi
deminden beri yapılan bu anlaşmaların doğruluğu tartışıyorsun sonra anlaşma yok diyorsun
alınıt yaptığın metinde refahyol döneminde imzalan yazıyor sonra diyorsun ki yok efendim asker imzaladı.Sana bağlı değilmi askerde?
İntifada