Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Hiç kusura bakmasın Başbakanın dış politikaya yönelik bir uyarı bir gözdağı verme amaçlı tehdini içerde bertaraf etmeğe çalışmak vakitsiz öten horoz olmaktan başa birşey değildir .
Sorun şudur bu yazarlar gerçekten başbakanın o savurduğu tehdidi yapabileceğinimi düşündüler ?
Yada başka birşeymi ?
|
Öncelikle cümle içinde kullandığın "TEHDİT" cümlesini değiştirmeni öneririm. Bir ülkenin başbakanı tehdit etmez. Siyasetin gereği elindeki seçeneği masaya sürmüş olabilir. doğru ya da yanlış herkes kendince değerlendirir. Buraya kadar olan kısmında bir derdim yok nihayetinde devlet yönetmekte bir politik manevradır.
Benim sıkıntım evvelden beri hazmedemediğim "rüzgar ne yandan eserse o yönde harman savuranların" adam yerine konulup yıllarca alkışlanması. Bu forumda dahi adamlara iki laf ettim diye beni yerden yere vuranlar oldu dahi. Ama Hak bir ki ben inandığımdan vazgeçmiyor. İster dar kafalı deyin ister başka birşey. Rüzgar ne yandan eserse ona doğru eğilen benzer yazar aydın!!! takımı (Halit Refiğ'ler, Ali Kemal'ler, ingiliz ya da amerikan mandası konusunda anlaşamayanlar) milli mücadele zamanında gün oluyor ABD, gün oluyor ingiliz diyorlardı ama bir gün dahi anadoluda mermi taşıyan bir anne kadar yürekli olamıyorlardı. Sonuçta gün geldi hesap soruldu.....
Keser döner sap döner, elbet bir gün hesap döner...