Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-23-2010, 13:02   #17
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ali Sami Yen'deki olay için ortalığı ayağa kaldıran - çarpıtma yapan - Galatasarayı kolluyorlar diyen kuş avaneleri, kendi stadlarındaki yakın tarihlerde olan olayları unutmuşlar. İşte o haberlerden 2 tanesine ulaştım arka sayfaya koydum, birisinde (Sivas maçında) 2 kişi bıçaklanıyor, daha önceki maçta (AZ Alkmar) 6 kişi bıçaklanıyor ve tribünden 50'ye yakın bıçak çıkıyor !!! Ve bunlara o kadar aradım taradım bir ceza verildiğini görmedim. Hele saha kapatma cezası zaten verilmedi. Ama şimdi kalkmış sanki millet aptal 'tribünden adam atmaya ceza yok taş atmaya ceza var' diye çarpıtma yaparak CHP tıynetiyle saldırıyorlar. Kadıköydeki derbide atılan taş hakemin kafasını yardı, galatasaraylıların üstüne maytap yağdırdılar, o maçta yapmadıkları düşmanlık yoktu. TV'deki spor yorumcuları bile 2 maç cezaya cuk oturdu dediler, tam o cezayı haketti demişlerdi. Peki ya bu önceki bıçaklı yaralamalı olaylar için ceza verilmemesine ne demeli O bıçaklamalı olaylar GS - Ankaragücü maçının ardından yaşansaydı ve galataaraya bir ceza verilmeseydi kim bilir nasıl zıplayacaklardı bu fenerliler İşte bak o olay SENİN STADINDA OLDU ASIL VE BİR CEZA VERİLMEDİ !

Daha başka bakın bakalım bir kez daha asıl fenerin kollaması işte ;

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla