Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-23-2010, 17:53   #18
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Herşey CNN International`ın futbol editörlerinden James Montague`nın, `Amerikalılar futbolu neden sevmez` adlı bir köşe yazmasıyla başladı.

James Montague, `Neden Amerikalılar Futbolu Sevmez` isimli köşe yazısında Beşiktaş`ı kaleme aldı.

İşte Amerika`lıları Futboldan soğutan kadroda ki bir isim Recep Adanır Haber1903`e unutulmaz anı anlattı.

İşte Tarih,İşte Tarihi yazan futbolcularımızdan Recep Adanır`ın röportajı.

* Unutulmaz bir maç vardı.Bugün de Amerika`yı futboldan soğutan takım olarak basına yansıdı.Bu maç kadrosunda sizde vardınız.Biz o anları anlatırmısınız?

- `` Ben Beşiktaş`a geldim Ankara`dan Ankaragücü`nden.Ve Amerika`ya gittik.Beşiktaş kulübü ile anlaştım Amerika`ya gittik.Orada maçlarımız oldu.Amerika Milli takımı ile maç yaptık.Bu maçı 5-0 gibi bir skor ile aldık.Bu skor unutulmamış herhalde.Çünkü Brezilya ve İngiltere turnuvanın favorilerindendi.Amerika Milli takımı ilk maçta İngiltere`yi mağlup etmişti.Ve Brezilya dünya şampiyonu oldu.Ama bizim orada yaptığımız her müsabaka takdir ile karşılandı.Ve Beşiktaş olarak Türkiye olarak çok güzel bir isim yaptık.Güzel bir anı ile ülkemize döndük.

* Peki sizin saha içinde unutamadığınız bir anınız var mı?

- Var olmaz mı?Lefter ile var Turgar ile var.Fenerbahçe-Beşiktaş maçı yapıyoruz.Yağmurlu bir hava var.Açık tribün yapılmamıştı Gazhane vardı.Yağmurda,çamur da oynuyorduk.Fenerbahçe kalesine hucüm ediyorduk.Top bendeydi 18 civarından çok kuvvetli bir şut çektim.Lefter`de ayağını uzattı top ayağının altına çarptı ve çok az farkla dışarı çıktı.Ben de o üzüntü ile geri dönüyordum.Lefter, Recep Recep diye bağırdı.Ne var dedim.Ayağını kaldırdı kramponların altını topluyordu.Ben de git ayakkabını değiştir dedim.`` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903

http://www.haber1903.com/Haber-11373...ihiste-o-anlar

Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla