Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı
burnuma milli görüscü kokusu geliyor .. ya bu milli görüscülerin, samanyolu grubuyla alip, veremedigi nedir bir cözemedim..
birde o kadar sekilciler ki yok ölüm yildönümünü hatirlamadi tarzinda cok gereksiz detaylarla ilgileniyor..
Önemli olan Saidi nursi nin ölüm yildönümünü hatirlamak, yad etmek degil onun eserlerini, onun fikirlerini, düsüncelerini yasatmakdir gerisi teferruattir..
|
Alıntı:
LotuS Nickli Üyeden Alıntı
Ya hu nurculuk, türklük, müslümanlık, hatta ve hatta milli görüşçülük kimsenin tekelinde değil ki? Sanane, bize ne ve kime ne? Sen Sait Nursi hazretlerinin ölüm yıldönümünü hatırlayıp 1 fatiha okudun mu? Bunu söyle bize! Yani eylemlerden bahset, eylemsizliklerden değil ;)
|
Zaman gazetesi üstad saidi nursinin vefat yıldönümünde birinci sayfasında tek kelime bundan bahsetmiyorsa bu bir yorum konusudur arkadaşlar.
Bunu yazan milli görüşçü de olabilir başka görüşten de.
yalan var mı?
hayır.
Varsa yalan buyrun zamanın l.safyası bakın şurda haber var deyin.
ama yoksa bu yorum yapılacak bir konudur.
Zaman gazetesinin üstadın vefat yıldönümünde birinci sayfasından tek kelime bile etmemesi ile ilgili yorum yapınız lütfen, kişisel sataşmalara gerek yok arkadaşlar.
doğrusu dün bu yorumları okuyunaca hemen baktım acaba doğru mu diye gerçekten zamanın birinci safyasında tek kelime yok.
hayretler içerisinde kaldım.
doğrusu bir yorum yapamadım.
sizin var mı?
Buyrun görüşlerinizi alalım.
Eylemlerden bahsedelim demiş bir aradaşımız.
İyi işte zaman'ın eylemi nerde diye soruyor insanlar.
Cevabınız varsa buyrun.