Arkadaşlar tamam ticarettir birşey denmez mantığınızı çok iyi anlıyorum.Ve başka bir firma olsa sonuna kadar sizinle aynı fikirde olurdum.Ama ülker farklı.
28 şubattan sonra irticacı firma sıfatıyla fişlenmişti bçg tarafından.Hiç bir ulusalcı ve solcu elini sürmüyordu üşlere.Ne askeriye kantinlerinde nede üniversite kantinlerinde yoktu benim bildiğim kadarıyla.
Peki ne oldu? o dönemde hep bizler destek olduk ülkere türkiyenin en büyük 5 markası holdingi arasına soktuk.İç piyasada liderliği sağladı dış piyasada dünyanın en büyük çikolata firmalarından birisini satın alıp dış ticarette sükse yaptı.Ya benim gibi milyonlarca insan vardır bir bakkala girdiğinde özellikle ülker alan.
Adamlar kola çıkardılar yine bizler aldık coca colanın ürünleri stoklarda kalmıştı.Tadı tutmasa bile ülker çıkardı diye içtik.
Şimdi ülker bunların hepsini bir yana bırakıcak kendisini fişleyenlere ,kendisini savunan insanlara bu ülkede her zulmü reva gören ulusalcı tayfaya reklam verecek.
Kapitalist düzende bütün firmaları haklı görebilirim ama ülkerin yaptığı ayıptır
|