Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-24-2010, 14:58   #8
Kullanıcı Adı
Şuayip
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad Said Nursinin vefat yıldönümünü haber yapmak gazetenin mi görevidir, yoksa ilmihalin mi?

habercilikle islamı birbirine karıştıran burda eleştiri yapanlar mı yoksa başkaları mı?

Gazete habercilik yapar, Saidi nursinin vefat yıldönümü de haberdir. Gazete habercilik yapmıyorsa eleştirilir.
Sizin acınızdan manşetten ifade edilmek ihmaldir benim acımdan ve bu gazeteye gönül vermiş olanların acısından değildir zaman gazetesinin derin ve manidar konuları zaten iç sayfada olur ben bile kaliteli konuları ehemmiyetli yorumları orta sayfadan takip ederim orta sayfa gazetenin kalbidir benim nazarımda kalbin merkezinde onun anılması benim acımdan çok daha manidardır peki bu durumda ne oldu gazete hakkını vermiş oldu neyin nerde nasıl temsil edilmesi gerektiğine siz değil gazetenin yayın akışı karar verir , olduki gazetenin dini konuları din alimlerinin bu tarz günleri için gazete dışında bir dergi ile anlatılsa çok daha güzel olur. Gazetecilik habercilik anlayışı çok farklı şeydir dediğim gibi islami hassasiyetiniz varsa gezetenin yanında bir ekin olur ordan takip edersin bizde gazetecilik anlayışı fakir olduğu için her şeyi aynı merkezde görmek istiyoruz bu değildir habercilik.
Şuayip isimli Üye şimdilik offline konumundadır