Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-30-2010, 14:20   #9
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Benim itirazım var
Biz hiç kimseyi başörtülü başı açık diye ayırt etmiyoruz.Arkadaş edinirken başı açıkmı kapalımı diye ayrım yapmıyoruz.Biz başörtülülerin birçok toplumda kabul görememe gibi bir ayrımcılığın içirisindeyiz Bu ülkede Başbakanın eşi bile başörtüsü nedeniyle bir kurumun kapısında kalıyorsa aslında söylenecek çokta bir şey yok.

Ancak benim itirazım farklı görüşe değil başörtülüyüz diye bize İranda yaşamamızı önerenlere.
Benim dedem bu ülke için Çanakkale de savaşmış ve gazi olarak dönmüşse kimse bana sen git özgürce başını örteceksen İranda yaşa diyemez, dememeli

Ben çalışmak istediğimde yada çalışmak zorunda kaldığımda görüşmemde sizinle çalışamayız kıyafet olarak uygun değilsiniz denmemeli

Benim itirazım biz Atatürkçüyüz diyerek Atatürk ün arkasına sığınıp ancak işine geldiğinde Atatürkçü olupta Biz başörtülü bayanları ikinci sınıf insan muamelesi yapıp bizi mağdur durumda bırakanlara itirazım

Sesimi duymayacaklarını biliyorum onlar duymak istemediklerine kulaklarını kapatırlar...

Ama olsun onlar itiraz etsin hiç önemli değil onlar için bizde ikinci sınıf insan olalım hiç soeun değil Rabbimin karşısındaki sınıf önemli bizim için

Rabbim başörtüsüne uzanan ellerin cezasını verecektir nasılsa..
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla