Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 16:32   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
acikcasi bu sayilan isimlerin trt de program yapmasian karsi degilim hatta daha muhalifler bile program yapmali..
Sonucta trt devletin kanaliysa sadece belli kitlelerin degil herkesin sesini duyurmali marjinalda olsa, radikalde olsa herkese acik olmali amaci terörizm olmadigi sürece her fikir tartisilmali..
Tartisilmaliki halk herseyin farkina varsin, tartisilsin ki halk iyiyle, dogruyu ayirt etsin..
Bu konuda kanaltürkü takdir ediyorum özellikle "ters cephe" programini siddetle tavsiye ediyorum gece gec saatlere kadar sürsede 4 tane birbirinden farkli görüs orada fikirlerini carpistiriyorlar gerci ara sira birbirilerine dalacak gibi oluyorlar ama oda isin espirisi olsa gerek..
Kendime cok benzettigim hasari cocuk rasim ozanin her lafa atlayisi, her konuda fikir beyan etme cabasi ama en cokta herseye ve herkese kosul gütmeksizin özgürlük istemesi..
Cekingen ama sözü gedigine koyan Fikri Akyüzün hukuksal ve vicdani yorumlari akyüz öyle aman kendi mahallem alinir diyede suya, sabuna dokunmamazlik yapmaz zaten bu yüzden degil midir hic bir muhafazakar gazetede barinamadi!..
hafiften irkciliga dayansada, her tasin altinda komplo arasada ümit özdag hocanin sakin,karsidakine saygili ve akici yorumlarida cok hosuma gidiyor ama birde su orta yolu bulacagim diye bir oraya, bir buraya yaranma derdide olmasa..
Hele statükonun yilmaz savunucusu, 28 subat, 27 mayis gibi darbeleri her daim destekledigini deklare eden, ergenokonun gönüllü avukati ümit zilelinin basina tas düsse hükemetten bulmasi, türkiyeyi kendi düsünce yapisina göre yorumlamasi, rasim ozanla laf dalaslarinida ayri bir zevkle izliyorum..
izliyorum ve sizede tavsiye ediyorum en azindan tekrarlarini izleyebilirsiniz..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla