Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2010, 19:21   #8
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada çocuktan degil, ergen veya yasca daha büyük kizlarlarimizdan bahsediyoruz. Arkadas çevresini seçecek yasta bunlar. Fakat ebeveynlerin çocukluktan itibaren yapmalari gerekenler var elbet; dinî ve ahlâkî bilgileri asilamak adina ellerinden gelen herseyi yapmalilar 15 yaslarina kadar. Ondan sonra "çocuk" kendinden sorumludur. "Dinde zorlama yoktur" cümlesi ancak gerekli bilgiler verildikten sonra geçerlidir.

Medya konusuna zaten degindim. Lakin dinî ve ahlâkî bilgileri benimsemis insan medya'dan nem kapmaz.
Yanlış düşünüyorsun ayrıca benim anlatmak istediğimide anlamamışsın ben tv konusunda neyden bahsediyorum sen neyden bahsetmişsin. "Lakin dinî ve ahlâkî bilgileri benimsemis insan medya'dan nem kapmaz" demişsin bu realist bir yaklaşım değildir,

15 yaşında kızının hangi komşularırının çocuklarıyla arkadaşlık kurduğuna dikkat etmezsen
15 yaşındaki kızının okulda ailesinin iyi bir eğitim vermediği çocuklarla arkadaşlık kurma ihtimalini göz önünde bulundurmazsan .
İyi bir eğitim verdiğinin düşündüğün kızının güclü olarak gördüğün iradesinin yavaş yavaş yıprandığını vede arkadaşlarına ayak uydurduğunu görürsün.
Ayrıca yine iyi bir eğitim verdiğini dşündüğün kız çocuğunun her gün evde "Selana" "Çocuklar Duymasın" vs vs gibi dizileri izleyerek o dizilerdeki yaşam tarzına yavaş ısınmasına engel olamazsın.

Bu erkeklerdede böyledir hatta yetişkinlerdede böyledir bu gün tarikatlar ne için vardır ?

Konu EZEL tarafından (04-01-2010 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla