Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 17:34   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
eSsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nesilden nesile aktarılması gereken hoş bir mizansel olarak muhafaza edilebilecek bir yazı niteliğinde buldum. ;) Kime ne kadar inandırıcı gelir? İtiraf ediyorum büyük beyin gücüyle yazılmış bir senaryodur.Acaba buna söyleyen inanıyor mudur? Orası da ayrı bir muamma..Bu adamı bu derece vahim senaryolar üretmeye zorunlu kılan tek bir gerçek vardır;
Yıllar yılı iktidar olabilme şerefine nail olamayan bir siyasi lider.(Öyle böyle değil yaş 80'e dayandı).Son dönem arzusunun yerine gelebilme olasılığının ne denli zor olduğunu kendisi de biliyor.Çünkü muhalefet ettiği iktidar Türkiye'nin yıllardır beklediği bir siyaset anlayışını halka aksettirmekte..Durum böylesi vahim olunca, elden birşey gelmeyince, siyaset yapabilme yetisine sahip olamayınca, çamur atma özelliğine de fazlası ile sahip olunca; arabaya yumurta atanda Ak parti olur, çarşaf yırtanlarda Ak parti'li olur, kendi içerisinde yetişen cumhuriyetçi adında meşrulaşmaya çalışan vatan müptezelleride (en iyi tabiri kullandım) Ak partili olur... olurda olur..Mühim olan esas olan durum üretmektir.Vatan adına millet aşkı ile birşeyler yapabilmektir.Eee bu çok daha meşakatli bir durum olduğundan, gece yatıp senaryo üretip, sabah kalktığında hayata koymak Baykal için çok daha külfetsiz.. Ve ben tebrik ediyorum seni Sayın Baykal, bir halk ancak bu kadar aptal yerine konulabilir.Ve bir insan ancak bu kadar beyhude olabilir..
Baykal ve avanesinin genetik yapısını güzel şekilde masaya yatırmışsınız.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla