Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2010, 01:20   #19
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
izlemeye değer mi? bence hayır diyen kim ?

bu "film dandirik" demek mi oluyor

ben de neden gülüyorsunuz diyordum. filmin izlenmeye değer olmadığını söylediğim için güldüğünüzü yeni anladım. (: verdiğiniz o linke yada bu film için yapılmış diğer yorumlara bakarsanız izleyicilerin ikiye ayrıldığını kiminin beğendiğini kiminin hayal kırıklığına uğradığını görürsünüz. bu tamamen kişisel zevk meselesi. filmi beğenenlere gülmüyorum saygı duyuyorum! ama filmi beğenenler de, beğenmeyenlere gülmemeli!

film oldukça düşük bütçeli olmasına rağmen getirdiği ses bakımından takdire şayan. (yanlış hatırlamıyorsam 10 bin dolara mal olmuş) eğer forumlarda bu film sıklıkla konuşuluyorsa film başarıya ulaşmış demektir. ilk yazımda da belirttiğim gibi filmin başarılı olmasına vesile olan birçok etken var. sıradışı bir çekim ve herkes tarafından az çok bilinen bir olayın sade ama başarılı bir şekilde izleyiciye aktarılması. oldukça doğal bir ortamda yapılan çekim filmi başarılı kılmış. olumsuz yönleri de var. film inanılmaz şekilde durağan. hele ilk yarım saat izleyiciye illallah ettiriyor. film dandirik değil ama "mutlaka izlenmesi" gereken bir film de değil.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla