bu arada konuyla ilgili yapılan bazı yorumlar dikkatimi çekti. evet, bu tür kapanma tam olarak tasvip edilemeyebilir. dinimizin gerektirdiği şekilde örtünmemiş olabilir ama herkesin bizler kadar ailesinden, çevresinden, akrabalarından yeteri kadar dini eğitim alamadığını da unutmamamız lazım. dini bilgisi yetersiz olan bazı kişilerin dine merak sarıp, iyi bir Müslüman olabilmek için attıkları adımlar, ülkemizde bazı radikal kesimler tarafından eleştiri konusu olmaktadır. hiçkimse bebekken hemen yürüyemez. önce emekler, sürünür, didinir, çırpınır ondan snra yürümeye başlar. bebeğin emeklemeye başlamadan hemen yürümesini istemek, onu bu konuda zorlamak bebeği olumsuz yönde etkiler. işte haber7 de bebeğin hemen yürümesi gerektiğini düşünen bazı zavallıların yorumları:
islam oyuncak değildir... 2010-04-10 22:27:02
başını kapatmış ama başka heryeri açıkta, reklama gerek yok kapanan insan kapanır açılan açılır kimsesinin kimseye lafı yok ama ses duydum falan yok şöyle böyle, bunlara gerek yok...
islamiyetten bi haber olan dialogcuya. 2010-04-10 22:25:52
kadinlarin esit haklara sahip olacaginida senin ruyaperest fethullaginmi soyledi ruyasindami gormus.ALLAH kuranda kadinlara evinizde oturun buyurur.ayrica cihad farzdir.kafirlere dusmanlik farzdir.bunlar ALLAH in hukumleri olup ahirette biz bu hukumlerden sorguya cekilecegiz.ALLAH cihad etmiyenleri uyarmistir,bu konuda cok ayet vardir.cihada cikmamak icin bahane uyduranlari munafiklikla damgalamistir.ayrica hicrette farzdir.sevap ariyorsan bunlari yap..
REKLAM 2010-04-10 22:12:33
kapanıp kapanmama kendi hür vicdanır. ama içime gelen ses, rüyamda gördüm, ak sakallı dede vb. muhabbetler komik oluyor. Böyle diyen zatların din bilgisinin sağlam temeller üzerine oturmadığı sadece showmenlikten ibaret magazinsel davranışlar olduğunu düşünüyorum. Aklı basmayan çalşmadan mücadele etmeden böyle hayali işlerden bişeyler medet uman ve beklentileri olan insanları dahada körüklüyor.
kuran tam aciklamiyorsa sunnete bak 2010-04-10 22:00:05
sunnette ortunme nasildir haberi gelmistir helhalde sana.siz ortunmemek icin bahane ariyorsunuz.uygulama belli oldugu halde fethullahtan fetva istiyorsunuz.kardesim sizin okuma yazmaniz yokmu?bisey oldumu kos fethullaha yaw ac kurani bak niyetin ALLAH a kul olmaksa kuranda nasil kul olacagin yazar.ama sen ne yapiyorsun bazi hukumlerde illede tagutlara tabi olacaksin.ALLAH kuranda buyuruyorki.onlarin kalplerini muhurledik cunku onlar bazi konularda tagutlara size tabi olacagiz dediler.
Rüyasında görememiş neden acaba
) 2010-04-10 21:55:36
Ülkemizde iki türlü inanç tüccar sınıfı var. Allah ile kandıranlar, Rablerinin seslerini ya rüyalarında yada yürüken duyuyorlar

) İkincisi Atatürk ile aldatanlar, şahsi çıkarları için bukalemun gibi kılık değiştirenlere inanlar bu sahtekarlıklara prim sağlıyor. A güzel kızım sana kim seslendi acaba

) Medyada reklam ihtiyacımı duyuyorsun yoksa bir münasip varlıklı eşmi arıyorsun

) kaç tane olsun

)