Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, maçın ardından hakemlerin soyunma odasına gitti, yardımcı Cem Satman’a penaltıyı niye vermediğini sordu. Satman da, “Hocam, el açıktı ama inanmadığım için kaldırmadım” dedi.
Maçın 90+1. dakikasında Holosko ile gelişen atakta Trabzonsporlu Egemen’in topu elle oynadığı iddiası, geceye damgasını vurdu. Bu pozisyonla ilgili Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, “Bu konularda yıllardır konuşmuyorum ama ortada çok net bir pozisyon vardı. Bunu hocalarla paylaştım. Onların verdiği cevap da bana yetti zaten” sözü de, “Acaba ne dediler?” sorusunu akıllara getirdi.
Karşılaşma sonrasında hakemlerin soyunma odasına giden Denizli’nin gülümseyerek, pozisyona yakın olan yardımcı hakem Cem Satman’a, penaltıyı niye vermediğini sorduğu ifade edildi. Satman’ın da, “Hocam, Egemen’in eli açıktı ama penaltı olduğuna inanmadığım için kaldırmadım” dediği belirtildi.
Bu diyaloğu gazetecilerle paylaşmak istememeyen Mustafa hoca ise basın toplantısında şunları söyledi:
“Hepimiz hata yapabiliriz. Hakemlerle gayet samimi bir konuşma geçti. Bu kendi değerlendirmem. Benim açımdan öyle gözüktü. Bu mesleğin dışında bir adam değilim. Belki bir hakemden daha iyi değerlendirecek kadar tecrübe sahibiyim.”
Para cezası gelecek
Bu arada Beşiktaşlı taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer’e toplu olarak ağır şekilde hakaret etti. Siyah-beyazlıların bu tavrının kısa sürmesi nedeniyle Beşiktaş’a sadece para cezasının gelebileceği ifade edildi.
(milliyet)
|