Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2010, 13:07   #39
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efendimizden söz etmişsin.

Efendimizin uslubunu da kendine örnek alırsan o zaman bu söz etmenin bir anlamı olur.

Efendimizin hiç kimse hakkıda ŞEREFSİZ diye hitap ettiğini duydunuz mu?

KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR atasözünü hiç duydunuz mu?

Kişi iddasını ispatlamakla mükelleftir, ispatlayamazsa müfteridir kuralını duydunuz mu?

Laden için yazdığnıız sıfat yeryüzünde müslümanlara zulmeden, işgal eden, her türlü pisliği yapan amerikaya daha çok uymaz mı?

Terörist eylemler demişsiniz, neye göre terörist? kime göre terörist?
islamın ruhu dengedir.

ben laden için terörist diyorsam amerikanın israilin terörist eylemlerini onayladığım anlamına mı geliyor.

ladeni nasıl lanetliyorsam amerika israil müslumanlara zulüm yapan herkese herşeye lanet ediyorum.

bunu açıklamak zorunda kalıyorum çünkü ladene terörist demek amerika ve israilin yaptıklarını meşru kabul etmek olarak algıladığınız için sizin adınıza utanıyorum.

newyork un manhattan sınırları içerisinde 25,000 sadece TÜRK yaşıyor ,müslumanları hiç hesaba katmadan.

ikiz kulelerin bulunduğu manhattan da hal böyleyken iki gökdeleni devirmek 600 e yakın insanı öldürmek ,2-3 katı insanı yaralamak bunlardan daha çok vahim olan islamı ve müslumanlara milyarlarca insanın gözünde terörist imajını yapıştırılmasına sebep vermek

bu terörist eylemlerini siz hangi ayete Efendimiz in sünnetine ,sahabelerin savaş strateji ve uygulamalarıyla bağdaştırabiliyorsunuz da meşru ve islami gösterebiliyorsunuz.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla