Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı
islamın ruhu dengedir.
ben laden için terörist diyorsam amerikanın israilin terörist eylemlerini onayladığım anlamına mı geliyor.
ladeni nasıl lanetliyorsam amerika israil müslumanlara zulüm yapan herkese herşeye lanet ediyorum.
bunu açıklamak zorunda kalıyorum çünkü ladene terörist demek amerika ve israilin yaptıklarını meşru kabul etmek olarak algıladığınız için sizin adınıza utanıyorum.
|
Utanacaksan kendi adına utan arkadaşım.
çünkü ben öyle bir şey demedim, öyle bir şey de algılamadım.
Ben sadece görüşlerimi yazdım ve o sıfatın abd ve israile uyacağını söyledim.
Niye amerikaya söz söylemiyorsun vs. demedim.
Yazılanları iyi oku ve öyle yorum yap.
Alıntı:
newyork un manhattan sınırları içerisinde 25,000 sadece TÜRK yaşıyor ,müslumanları hiç hesaba katmadan.
ikiz kulelerin bulunduğu manhattan da hal böyleyken iki gökdeleni devirmek 600 e yakın insanı öldürmek ,2-3 katı insanı yaralamak bunlardan daha çok vahim olan islamı ve müslumanlara milyarlarca insanın gözünde terörist imajını yapıştırılmasına sebep vermek
bu terörist eylemlerini siz hangi ayete Efendimiz in sünnetine ,sahabelerin savaş strateji ve uygulamalarıyla bağdaştırabiliyorsunuz da meşru ve islami gösterebiliyorsunuz.
|
İslamın ruhu dengedir....
Eeee hani denge sende?
hemen söze ŞEREFSİZ diyerek başlamışsın, bu mudur senin dengeden anlayışın?
ladenin o olayları üstlenmiş olması o olayları onun yaptığını göstermez, savaş hiledir, kendisini güçlü göstermek için böyle yapıyor da olabilir.
Ben onların yaptığını bilmiyorum, elimde delil yok.
Laden bunu yapmışsa iyi yapmış, harika yapmış vs. de demedim, baktım bu başlıkta bunu diyen de olmamış.
Senin elinde bu olayı onların yapıtğına dair delillerin var mı?
Varsa buyur aktar birlikte okuyalım öğrenelim.
Ancak: yine tekrar ediyorum, ne olursa olsun tartışmada ŞEREFSİZ diye hitap etmen ancak senin terbiyeni ve seviyeni gösterir.
Bunu da aklının bir ucuna sok.