saldırıyı yapanlara Allah lanet yağdırsın..
faşist, adi köpek.. şereften haysiyetten yoksun, ülke düşmanı, bölücü ülkücü köpeğinin Ahmet Türk'e saldırmasını nefretle izledim..
MHP/PKK/BDP benim gözümde aynıdır.. Bunların tümü de bölücüdür, ülke menfaatlerine, ülke geleceğine zerre kadar yararları yoktur.. İşin ilginç yanı belirli bir ırki kökene mensup insanlara hitap eden bu örgütlerin kendi ırklarına bile faydası yoktur!
MHP sürekli çıkıp AK Partiyle PKK işbirliği yapıyor diyor ya.. Hayır tam tersi.. MHP PKK ile işbirliği yapıyor.. 2007 seçimlerinden önce anketlerde baraj altında kalacağı anlaşılan MHP ye yardım elini PKK uzattı. Ne yaptı?? Onlarca askerimizi şehit etti. Ne oldu? MHP barajı geçti.. Şimdi de AK Partinin yerinde siyasi stratejisi ile Güneydoğuda her geçen gün kan kaybeden PKK (BDP) nın imdadına MHP yetişmiş oldu. Bu sefer de onlar basit bir oyunla DTP nin oylarını arttırdı PKK nın ekmeğine yağ sürdü.
Şimdi PKK ve BDP destekçileri hiç boş durmadan forumlarda, facebookta kısacası sanal ortamda rahat bir şekilde bunu dillendirmeye Türklerin Kürtlerle dost olmayacağını söylemeye başladılar. Helal olsun sana MHP! PKK ya ahde vefa yaptın, işbirliğini gösterdin. Güneydoğuda AK Partinin egemenliğini kırmaya çalışıyorsun ama herkes senin ne pis parti olduğunu elbet anlayacak.. 17 yaşında siyasetle çok ilgilenmemesine rağmen iyi bir AK Partili olan kardeşim, olayları iyi yorumlayamamasının da vermiş olduğu sebepten dolayı bu saldırıyı gördükten sonra, oyumu DTP ye vereceğim diyorsa BDP yüzbinlerce oy kazanmış demektir..
Haftaya seçim olsaydı BDP %10 u aşardı..
|