Videosunu demin izledim, A nokta Türk'ün yanındakilerde boş durmamış ki uçan tekmelerle saldırmışlar.
Olayın ardından emniyet müdürü yardımcısı görevden alınmış,ne alaka çözemedim.İlla bazı şeyleri 'yumuşak' göstermek için görevden alınmasımı gerekir insanların ?
A nokta Türk terörist birisi değil mi ? Bu yüzden saldırıların olması gayet doğal.
İnsanlar ''dağa çıksam da şu teröristlerin'' diye devam eden söylemleri oluyor doğal olarak,dağdakilerden tek farkı elinde silah olmayan A nokta Türk'e saldırı yapılmasıda gayet doğal.
Doğru mu ? Değil.Ama hak ediyor mu ? Daha fazlasını.Bu olay bdp nin ekmeğine bal sürecek elbet,bu olay olmasa dahi elbet onlar kendi kendilerinede bal sürecek olaylar yaratır.
İnsanlar artık yediremiyor bdp il teşkilatların açılışında kandilden gelen teröristlerin açılışına katılmasını,bu gelen teröristlerin göz altına alınamayışını,aponun doğdu evi türbeye çevirişini.
Biz 'hoş' yaklaştıkça görüyoruz ki teröristler daha keyfi hareket etmeye başladılar,biz olumlu yaklaştıkça ''belki yumuşarlar gerçekleri görürler'' düşüncesini sahiplendikçe onlar oluşan rahat ortamlarında pkk paçavrasını daha yükseklerde dalgalandırıyorlar.bdp mitinglerinde ''hazır kıta'' gibi duran ve terörist elbisesi giyenler avcı kolunda yürüyerek gövde gösterisi eşliğinde meydanlara geliyorlar bazıları.
Bizim tarafta çok şey gelişti,çok olumlu adımlar atıldı ama onlar aksine gitmiyorlar mı ?
Bunun sonucu insanların bu tür tepkiler vermesi gayet doğal.
Eğitim,herşeyden önce eğitime öncelik verilmeli.Aksi halde Osmanlı imparatorluğu zamanında bilmem ne isimli ''kürt imparatorluğu var'' diye kendilerini avutanlar var oldukça bu karşı duruş devam edecek.Kürtçülük ve Türkçülüğün önüne geçilmedikçe kan akmaya devam edecek malesef.
Konu Hüdaverdi tarafından (04-13-2010 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir..
|