Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-13-2010, 15:23   #31
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ortada tasarlanmış provakasyon görmüyorum.Sanmıyorum birilerinin dürtmesiyle bu olay gerçekleşmiş.A. Türk bizim burayada gelse eminim bizim mahelle gençleri onu sağ çıkarmazlar,ona karşı nefret bu kadar varken,ona karşı saldırı yapan kişiye ''soytarı,vatan haini,alçakca saldırı'' denmesi benim zoruma gidiyor.Sonuçta saldırı yapan kişinin çok haklı sebebleri var,saldırıyı olumsuz bakanlarında çok haklı sebebleri var.Söz konusu a. Türk gibi bir pkklı olunca insanın bu tür tepkiler vermeside gayet doğal.Saldırıyı yapan kişinin patronunun açıklamasına gözatılmalı,kişinin sorunlar varmış askeriye geçirdiği günlerden dolayı.Mardin gibi bir yerde yapmış en zor zamanlarında bu yüzden onu çok iyi anlıyorum ve haklıda buluyorum.

Tabi böyle bir dönemde yapılması hiç doğru değil.Dediğim gibi a. türk çok hak ediyor ama doğru birşey değil yapılmasıda.Bir kürt elinde silahla 2 kişiyi öldürüyor ve bu fazla olay çıkartmıyorsa ve gündemde bu kadar fazla durmuyorsa,1 yumruk neden gündeme bu kadar oturdu bunuda hiç anlamış değilim.

Oysa a. türkün yanındakilerin uçan tekmeleri gözardı ediliyor,hastane önünüde kürdistanla ilgili atılan sloganlarda gözardıediliyor.Hastane önünde o sloganlar atan kişiler asıl provakasyon kaynağı değil midir ? Birisinin tepesi atsa üzerine mermi yağdırsa bu grubun ? Ama illa yumuşak olcak halkımız,illa onlar istediğini yapacak bizler dişimizi sıkıcaz.Bu iş böyle olmaz.

Madem barış diyorlar,eşitlik istiyorlar,mitinglerinde 1 adet dahi Türk bayrağı görmediğim kişiler her türlü muamaleyi hakediyorlardır benim gözümde.Onlar bu kadar rahat olacaksa,halkımız dişini sıkacaksa yarıda bırakılsın bu tür adımlar.Sıkıntıda olan halkımız değil,aksine ülkeye hainlik yapanlar olmalıdır.

Şiddetle beslenenler şiddetten nasibini alır elbet.