Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Ve aleyküm selam hoş gördük.Etkisi var tabi :=)
Coğrafik kelime olduğunu,zamanında osmalı padişahlarınında kullandığını biliyorum.Benim hoşlanmadığım durum kürdistan diye bir ülke kurma hayali peşinde olanlardır,amıcından sapanlar ve kürdistan diye bağıranların mitinglerinde Türk bayrağı bulundumamalarıdır.
Aksi halde güneydoğuda,doğuda sokaka ve mahallelere kürtçe isim koysunlar bu sorun değil gözümde.Veya o bölgenin simgesi diyesaydıkları yeşil/kırmızı/sarı renkteki bezleride assınlar bu da sorun değil.
Ülkücüler gibi kürtlerden nefret eden biriside değilim,aksine çok severim.Benimsorunum sadece Türk bayrağını içine sindirememiş olanlar,İstiklal marşıan saygısı olmayanlar,Türk olup kürtçülük yapanlardır.
Şuan kürtçe müzik dinleyen ben kürtlerle asla sorun yaşamam,yaşayamamda.
O sloganları atanlar kürdistan yerine mezopotamya'da diyebilirlerdi.Amaçları ve görüşleri belli.
|
Türkiyedki çoğu kürt hiçbir zaman bir kürdistan devleti veya ülke kurması gibi niyeti yok onu açıkça söylemek isterim.Artık türkiyenin bu bölünme paranoyasından kurtulması gerekir.
Bu anlattığınız iddiaların çoğunu az sayıdaki kafatasçı kürtler yapmaktadır. bunu genelleme yaparak anlatmamanız daha iyi olur.Sen nasıl mezopotamya demelerini istiyorsan başka biri çıkıp bundan da bir sebep cıkarır. yani yangına körükle gitmek olmaz su bulamasak bile her iki halkalrda yangını gerekirse üfleyerek elleriyle söndürmesi lazımdır en azından ben buna her zaman hazırım.
Neden yaptı veya yapmadı olayına girersek mevzu kısır döngü içinde döner ha döner.
Adamlarda akılları sıra bu şekilde sempati kazanma peşindeler