Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı
Türkiyedki çoğu kürt hiçbir zaman bir kürdistan devleti veya ülke kurması gibi niyeti yok onu açıkça söylemek isterim.Artık türkiyenin bu bölünme paranoyasından kurtulması gerekir.
Bu anlattığınız iddiaların çoğunu az sayıdaki kafatasçı kürtler yapmaktadır. bunu genelleme yaparak anlatmamanız daha iyi olur.Sen nasıl mezopotamya demelerini istiyorsan başka biri çıkıp bundan da bir sebep cıkarır. yani yangına körükle gitmek olmaz su bulamasak bile her iki halkalrda yangını gerekirse üfleyerek elleriyle söndürmesi lazımdır en azından ben buna her zaman hazırım.
Neden yaptı veya yapmadı olayına girersek mevzu kısır döngü içinde döner ha döner.
Adamlarda akılları sıra bu şekilde sempati kazanma peşindeler
|
Kimin hangi düşüncelerde olduğunu bilmek zor.Askerde mevzi badim Ağrılı bir arkadaş ''onlar yüzünden buradayız'' derken,yorgan altında gerilla şarkıları söyler dururdu.Kimin ne zaman nerede ne yapacağını bilemeyiz.
Dediğine inanırdım öncelerden,ta ki 8 teröristti sanırım haburdan giriş yaptığından itibaren yollara yüzbinlerce kişinin aktığını görmek ve buna bizzat şahit olmak düşüncemi değiştirdi.
Genelleme değil kardeşim,dediğim gibi kürtlerle sorunum olsaydı sözlerim daha ağır olur,ırkçı söylemlerde bulunurdum.Sadece şahid olduğum olumsuz olayları dile getiriyorum.Olumsuz olay bu kadar fazlayken,olumlu olayları görmemek beni üzen asıl.
Biz ''aman mezopotamya demelerini istemeyelim yanlış anlarlar'' diye düşünebiliyorsak ve bu kapasiteye sahip isek,onlarda ''kürdistan demeyelim malum ortalık harap saçı,işi iyice yokuşa sürmeyelim Türk insanı duygusaldır'' diye neden düşünemiyorlar ? Herşeyi biz mi düşünüp onların kılıfına göre ayar çekeceğiz sürekli ? Ev sahibi olduğumuz için mi ? Yoksa aynı evi paylaşmamızdan dolayı bazı bölücüler inat aynı şeyleri düşünmek gerekmez mi ? Bunu yapan çok çok az sayıda insan var malesef.
Allah aşkına Mardin'de zafer bayramında kaç sivil vatandaş kutlamalarda vardı ?
Mardinde teröristleri karşılamaya kaç on bin kişi yollara dökülmüştü ?
Buna bir gözatın.