Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-13-2010, 16:08   #45
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlattığınız olaylar o bölgede sıradan olaylar olmuş artık her olanları gazetelere ve tvlere verirlerse başka haberlere yer kalmaz. ne demek istdiğimi umarım anlamışsınızdır.

Her olayın altında mutlaka bir bit yeniği vardır kardeşim bu 'gaz'lamalar sadece birgünlük değil uzun zaman başlar bu gazlamalar vakit bulunca harekete geçirilir.

Kardeş kusura bakma askeriyede en çok satılan gazeteler posta ve diğer söylediğin gazete değilmi normaldir orda cıkmalarıda

Türkiyede yağan yağmurda bile bir sebep peşindeyim sanki o psikoloji var bende artık hiçbir şey kendi kendine olmuyor sanki

Mezvu derindir kardeşim çok dikkatli olmak gerek

Hem Türk olarak Hemde Kürt olarak
Askere silahlı saldırı ne kadar sıradan geliyorsa o bölge için,bu yumruklu saldırı 2 bebeğin birbirine karşı ağlaması kadar basittir benim gözümde.Biri öldürmeye yönelik,bir diğeri zarar vermeye yönelik.O olay nasıl ki gazetelerde fazla yer almadıysa bu olayda fazla yer alamamsı gerekirdi.Bir siyasetçi,ülkeyi koruyan bir insanoğlundan üstün değildir mevkisi ne olursa olsun.

Ama dediğim gibi doğru değil,aksi halde başbakanımıza yapılsa hiç doğal karşılamam.
Ve dediğim gibi bu vatandaşa karşı basının ve insanların duruşu çok sert,beni üzen budur.
Haber yapılırken isterdim ki her iki tarafında açığını ortaya sersinlerdi ama olmadı bu da.Eşit yaklaşmak yerine yalakalık seçildi.