Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-15-2010, 01:27   #28
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
(: orada terör yok ordakiler daga çıkmaz (: onun için yatırıma gerek yok diye düşünüyorum (:

Eleştiri burda Tarım ve Köy işleri Bakanına degil başbakan'a yapılmalı (:
Sorulmalı Neden Doguanadoluya gösterdiginiz yatırım önemini DoguKaradenize göstermiyorsunuz diye (:
bence Karadenize yatırım beklerken Doğuya yatırımı eleştirmek doğru değil. Ben bir doğulu olarak Karadenize yatırım yapılmasını istedim. Konu malesef dağa bayıra teröre geldi (:

Doğu anadoluda devlet eliyle gerçekleştirilen yatırım sayısı bir elin parmaklarını geçmez. aynı durum G.Anadolu içi de geçerli. ama bunun için sadece devleti eleştirmek haksızlık olur. Çünkü doğudan da yüzlerce, binlerce oldukça varlıklı, zengin kişiler çıkıyor. Doğunun bağrından kopup gelmiş insanlar bile gidip yatırımını Batı'ya yapıyorsa biraz da kendimizi eleştirmeliyiz. birkaç yıl öncesine kadar devletin teşvik vermemesini eleştiren Batıda yatırım yapan Doğulu işadamlarının önünde artık mazeret de kalmadı. teşvik yasaları çıkmasına rağmen elle tutulur, gözle görülür bir yatırım yok ortada. Aynı şekilde Doğu Karadenizli hiç mi işadamı yok? Onlar kendi memleketlerine değil de İstanbul'a Ankaraya İzmit'e Bursaya yatırım yapacaklarına kendi bölgelerine en azından hayvancılık alanında yatırım yapabilirler.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla