04-15-2010, 10:39
|
|
|
Alıntı:
Havvas Nickli Üyeden Alıntı
chp mhp dtp sevmem sevmedigim herkesin dövülmesi taraftarıda degilim kesinlikle , aslında şiddetide sevmem
Ama Ahmet Türk meselesi başka
sen heryerde cıkıcan pkk savunucan gözümüze baka baka onca askeri şehit eden pkk savunucan iyice insanların damarına damarına basıcan sonrada biri cıkıp sana bi yumruk atıcak bende ay efendim yumruk yemiş vah vah dicem üzülücem yok öle yama
üzülmedim zorla sizin hoşunuza gitsin diye üzüldümmü dicem
üzülmedim hatta yüregimin yagı eridi yani okadar hoşuma gitti
bitanede sakıka vursaydı arkadan kaymaklı kadayıf gibi olacaktı tadından yenmeyecekti yani
bence siz cok mubala ettiniz olayı ben hala o halk otobüsünde molotoflu saldırıda ölen kızı unutmadım
kimdi onu yapanlar apoistler adları bu kısaca dimi pkk nın istanbul şehir yapılanması
neden bu kadar protesto edilmedi o kızın ölümü sade bir vatandaş oldugu içinmi
şiddet yapan şidded görür
|
Kanı kanmı temizler yani?
yanlışınız var biz istanbulda molotoflu saldırıda katledilen kardeşimize üzüntümüzü dile getirdik içimiz onla berbaer yandı ama sizde ceylan roketle parçalandığında aynı hisleri paylaştınız mı?
Ahmet türke vuruldu diye üzülen yok olaya o kadar sığ bakmak yanlış olur.Biz bu yumruğun şu anda atılmasına üzülüyoruz.Karadenizde atılmasına üzülüyoruz.eğer ortada atılacak bir yumruk varsa onunda faşizme atılması gerekir.Güneydoğuda zulüm yapan faşizm pkk yı kurduran faşizm onu yöneten faşizm.Bu yumruğu atan arkadaşla sokağa bomba koyup patlatan insanlar aynı noktaya hizmet ediyorlar bir anlasalar
Size bir soru sorayım ergenekon süreci başlayınca sokaklarda patlayan bombalar,demokratik açılım sürerken tokatta nasıl öldürüldüğü hala anlaşılamayan şehitler şimdi anayasa değişirken ve demokratik açılımda çok güzel bir yere gelinmişken atılan bu yumruk.Çok ironik değil mi?
Birde nerede samsunda?neresi samsun?karadeniz?yani faşizmin sözde kalesi.Kürt halkıyla hiç barışamamış kardeşler.Bence hiç öyle basit bir yumruk değil bu.
|
|
|