herkes haddini bilecek!.. beni terbiyeye davet etmek sizin haddinize degildir siz bakacaksiniz isinize!..
siz kendi terbiyenize mukayyet olun, baskalarininkini bosverin.. burada taassub icinde yorumlar yapip ahkam kesmek yerine fikirlere saygi göstermeyi yeglerseniz daha evla olur..
yazdiklarimi anlayabilecek kapasiteniz yoksa buda sizin sorununuz burada erbakan hocayi savunacagiz diye mahalle agziyla yazmak ancak milli görüscülere yakisir!..
her yasin bir güzelligi vardir ve kimsenin yasiyla ilgili bir sorunumuz yok oradaki kinayeyi, mecazi anlayamacak kapasitedeki insanlar tartismayi camurlastirmaya calisiyor..
benim kastim acik ve nettir erbakan hoca bu yasta siyasi yorumlar yapiyor, siyasi bir hirsla hareket ediyorsa benim icin siyaseten genc biridir ve hala daha siyasi ihtirasi vardir..
o acidan basbakanimiz bir dahaki dönem aday olmayacagi icin aday olursa o hirsini dindirebilir!..
daha önce baskalariyla yasadiginiz seviyesiz tartismalari lütfen benimle yasamayin.. eger ordaki yasiniz dogruysa babamdan da büyüksünüz ve bizler erbakan hoca dahil bütün büyüklerimize hakkettigi saygiyi yeterince gösteririz!
|