Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı
Afedersiniz ama ben size yönelik bir laf söylemedik ki ben acizane görüslerimi belirttim ve görüslerimdeki mecazi anlamayip ahkam kesen sizsiniz..
neyse uzatmak gibi bir huyum yok, seviyesizlesme gibi bir tavirda takinmam..
siz hem büyügümsünüz, hemde kardesimissiniz.. sizi agir sekilde elestirebilir, kizabilir, tartisabilirim ama hakaret tarzi uslublari asla benimsemiyorum..
o acidan yazdiklarinizi bir kez daha kontrol ederseniz, cümleler icinden kelimeleri cimbizla cekmeyip geneline bakarsiniz tartisma seviyesi daha yükselir..
Su mübarek aksamda kalp kirmak,suizanda bulunmak gibi acziyete düsmemek adina bende kastimi asan sözlerim icin sizden özür dilerim..
|
Teşekkür ederim. Ben şahsıma almadım zaten, şahsıma yazsaydınız (ben de sizden yaşlıyım tahmin ediyorum) emin olun alınmam, güler geçerim.
Ama insanların değer verdikleri kişiler vardır, sevdikleri kişiler vardır.
onlarla alay edilmesi takdir edersiniz ki hoş değildir. Bir kişinin fikri ve düşüncesini eleştirmek gerekir, yaşını değil. Unutmayalım ki inaşallah Allah ömür verirse bizde o yaşlara gelince İHTİYAR olacağız, YAŞLI olacağız.
cımbızla çekme huyum pek yoktur, bakın diğer arkadaşlarla yazışıyorum ve cımbızlamadım
Özür dilemek bir erdemdir, siz de bu erdemi göstermişsiniz, teşekkür ederim tekrar.