Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-16-2010, 01:03   #50
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten senaryo yazilmisti önce dyp icindeki cürükler ayartildi sonra demirel görevi alinca ciller yerine yilmaza verdi..
ancak söyle bir sorun var 28 subatin ayak sesleri aylar öncesinden geliyordu ve erbakan hoca bunu mutlaka sezdi orada gereken önlemi alsaydi, ortagina ragmen tepkisini koysaydi o zaman halkta "durun bir dakka neler oluyor" derlerdi..
erbakanin koyacagi tepkiyle gidilecek ilk secimde refah partisi tek basina iktidar olurdu peki hoca ne yapti sessiz kaldi ve sonunu bekledi böyle oluncada karsi gücler hemen senaryoyu harekete gecirip hamle hamle senaryoyu hayata gecirdiler..
Yok katılmıyorum.

Bu sefer de erbakan korktu, kaçtı derlerdi.

Dediğiniz gibi senaryo yazılmıştı, erbakan hocanın yaptığı bence doğruydu, 28 şubat kararlarını hükümet aylarca uygulamadı. Uygulamazdı da zaten.

Ortak sağlam olsaydı, hükümet bir sene daha devam etseydi bu kararlar uygulanmadğı zaman ne olacaktı? o kararlar, mgk laçka olmuş olacaktı.

Mgk de böyle karar alsanız da hükümet olarak uygulamıyoruz geçersizdir, yönetim hükümetindir denecekti.

ben böyle düşünüyorum.

ama dediğimiz gibi ortağınız çürük olunca hiç bir şey planladığınız gibi olmuyor.

hele bir de başta morrison varsa
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla