tabiki yanlis anlarim.. arkadas gelir özelden sana basari dileginide iletir, görüslerinide yada ziyaretci defterinede yazabilir..
ama burada hararetli bir tartismanin icine dalar ve sana basari, sabir dilerse o zaman bizde "iste zihniyet bu" deme hakkina sahip oluruz..
konuya dönecek olursak.. muhsin baskanin itibar görmemesi onun sahsiyla alakali degil partisiyle alakaliydi kendisi bir kitle hareketi kuramadi, bütün kitlelere hitap edemedi o yüzden hep nadasa birakildi..
bendeniz bbp genclik baskanligi yapmis biriyim ve secimden önce bize karsi bir teveccüh olurdu gelin görün ki hic sandiga yansimazdi..
sonra ben sorardim oy verenlere neden secimden önce bize umut veriyordunuzda secimde bunu yansitmiyordunuz..
bana dedikleri muhsin baskan iyi diyor, hos diyorda ona oy verecegiz oy bosa gidecek o yüzden verdik fazilete, mhp ye,anapa oyumuz heba olmasin diye..
bakiniz bu halk hakettigi kisiye hakettigi degeri veriyor bunu 48 de menderesle gördük,83 de özala, 95 de erbakana, 2000 li yillarda da erdogana hakettigi degeri verdi..
halk erbakani ve fazileti samimi bulmadi yok öyle olmasaydi dsp gibi bir parti birinci cikmazdi, öyle olmasaydi fazilet 3. parti olmazdi..
bakiniz 367 olayinda ak parti tepkisini koyunca halkta bunun karsiligini vermistir tabiki erbakan tek basian iktidar degildi o yüzden sineyi millete dönmeside kolay degildi ancak halkta iz birakacak bir tepki koymadigi icin halkta ona secimlerde tepki koydu!
|