Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı
aynen öyle o zamanlari unutmak kolay degil.. ihl yillarimdi bizler mgv deydik ve az direklere tirmanip bayrak asmadik..
20 ekim pazar günü bütün oylar refaha diyerek kosturuyorduk ama ortada bir samimiyet vardi, muhabbet vardi, hirs vardi gelin görün ki simdilerde hersey takiyye, yapmacik geliyor..
iste sorunda tam burada abicim ben simdilerde saadette o eski samimiyeti bulamiyorum, dün kardeslerimiz dediklerine yaptiklari ithamlari kabul edemiyorum, dün ayni yolda yürüdüklerini simdilerde isbirlikci ilan etmelerine anlam veremiyorum..
Ben erbakani elestiririm,kendimce yanlislarini söylerim ama ona saygim ve sevgim sonsuzdur ancak siyasi bir kisi oldugu sürece elestirilerde kacinilmazdir..
|
Eğer refahtaki samimiyeti akpde de görmüyorum bulamıyoru derseniz bu yazınıza katılırım, sadece saadeti eleştirmek için yazarsanız buna katılmamı beklemeyin.
Yapılan eleştirileri de yanlışlarınızı düzeltmek içni bir fırsat olarak düşünseniz daha iyi olur, yapılan eleştirilerde (uslup hariç) haklılık payları var mı acaba diye düşünseniz

?
Erbakan hocayı eleştirenlere hiç bir şey demem, eleştiri ayrıdır hakaret ayrıdır, eleştiri tabiki olacak ama haklı olursa o eleştiri alınıp baş üstüne konur, haksız ise karşı çıkılır, hakaret ise, aşağılamak vs. ise bu ayıptır.
Mesela tutup da Erbakan hoca bu anayasa tümden değiştirilmeli dediği zaman hemen erbakan hoca sen niye anayasayı tümden değiştirmeden demek için biraz insanın vicdan noktasında eksikliğinin olması lazım.
Bu eleştiri değildir.
Zaman zaman hocaya yapılan eleştiriler eleştiri boyutunu aşıp hakarete varıyor ben ona da itiraz ediyorum. Eleşriyiye haklı eleştiriye evet... Hakarete: kimi olursa olsun hayır.
Güzel bir tartışmaydı.
Teşekkür ederim.