Öncelikle hayirli cumalar ;
sizde benim gibi gec yatip, erken kalkanlardansiniz anlasilan..
Ben ak partiye üye degilim derken ak partiyle resmi bagimin yani secim calismalari, parti calismalari anlamindada hic bagim olmadi..
ben sadece 27 temmuz secimlerinde hava alaninda oy kullanmak disinda ak partiyle kesistigim bir nokta yok cünkü Türkiye de ikamet etmiyorum o acidan su anda parti calismalarindaki samimiyeti, muhabbeti bilemiyorum..
Ancak o zamanlar bizati icinde oldugum icin ve ondan sonrada bir cok kez secim yasama tecrübesi yasadigim icin o zamanki lezzeti, muhabbeti, samimiyeti bulamadigimi söyleyebilirim..
belkide milli görüsün gerilemesinin faktörlerinden biride bu uhuvetin zayiflamasi olsa gerek..
Erbakan hocayi ben elestiririm cikar bizlere yahudi isbirlikcisi imasi yaparsa, narkozlu derse, arka bahceden kacanlar derse, cömezler derse ve chp,mhp den daha agir elestirilere yaparsa ayni sekil elestirilmeside normaldir..
sonucta erbakan hocaninda bir cok hatasi olmustur yok olmadi diyorsaniz su anda ak partinin yerinde o olurdu!..
sp nin üzerinde hala daha demoklesin kilici gibi duruyor, numan hoca baskan gibi görünsede erbakanin hakimiyeti yadsinamaz o acidan ben numan hocanin iktidar olup, muktedir olamadigini düsünüyorum tabiki siz simdi milli görüste baskanlik sorunu yoktur diyeceksiniz ama siyasi partilerde bu tür sorunlar hep olmustur..
mesela 2000 li yillardaki kongrede recai kutan yerine,abdullah gül secilseydi belki parti kapatilmayacakdi, ak parti kurulmayacakdi, yola beraber devam edilecekdi yani anlayacaginiz oradaki ayrilisin fitilide bir baskanlik yarisiyla basladi..
|