04-16-2010, 17:42
|
|
|
İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE TÜRK VE DÜNYA KLASİKLERİNDEN ESERLER DAĞITIYORUZ 03.04.2010 AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA GENÇLİK KOLLARI Sosyal İşler Birim Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu etkinlikte, durumları olmayan ilköğretim öğrencilerimize yönelik, Türk ve Dünya klasikleri arasından seçilmiş seçkin eserleri evlerini ziyaret edip hediye ediyoruz.
Pilot bölge olarak seçilen Şemsipaşa mahallemizde, mahalle başkanımız İlkay Özcan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kitapları yeni sahiplerine bizzat ulaştırarak , çocuklarımızın gözlerinde ki mutluluğa şahit oldular.
Gençlik Kolları Başkanı Eray KARADENİZ ise, bir bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesi, orada verilen eğitime bağlı olduğunu belirterek, "Bilgi toplumu olmanın yolu okumaktan geçmektedir. Bu nedenle bizde gençlik kolları olarak eğitime katkı sağlamak ve öğrencilerimizin okuma alışkanlığını artırmak için hazırlamış olduğumu kitap setlerini dağıtıyoruz" dedi
Öğrencilerimiz ülkemizin geleceğidir ve gelecekte daha da güçlü bir Türkiye için onların eğitimine destek olmalıyız. Biz Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz bol bol kitap okumalıdır. Kitaplar hayatımızı ve fikirlerimizi aydınlatır. Öğrenci kardeşlerimizin gözlerindeki ışıltı geleceğin daha da aydın olmasına işarettir. Dağıttığımız kitaplarla onların eğitimine bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere.
Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları
Tanıtım Medya Birim Başkanlığı
|
|
|