04-22-2010, 14:48
|
|
|
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
He ya çok doğru ne güzel futbol mantığıyla yanaşıyorsun olaylara keitanın çirkefliğini örtbas etmeye çalışma carlosun pozisyonu sarı karttır keitanınkide kırmızı kart hiç yorma kendini dha ötesi yok bunun.
keita iboya vurmuş direkt sonucu etkilemez öylemi?bumu futbol bilincin senin 10 kişli oynamak ne demek bilirmisin?
carlos ofsayttı doğru ama dünyada o ofsaytı çalacak kaç hakem var.Zaten o gol iptal olsa ne olacak?maç boyunca bir atağın yok insan konuşmaya utanır hersene olduğu gibi aynı tarifeyle kadıköyden uğurladık.bide neye dayanarak bütün kararklar verilse 2-1 olcaktı diyorsun?1-0 lık bir maçta fenerbahçeyi yenebilecekmiydi beşiktaş?
yorumların baştan aşağı kin dolu.Ne yazık bütün umutlarını beşiktaşa bağlayan galatasaray taraftarı için tam bir hezimet.
|
yahu sizinle kuş diliyle mi konuşmak lazım anlaşabilmek için yada fenerasyon diliylemi konuşmalı ne yapmalı..FENERLİ OYUNCULAR RAKİPLERİNİ OYUNDAN ATTIRMAK İÇİN HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYORLAR VE BAŞARIYORLAR DİYORUM Bunun örneği carlosun keitaya yaptığı, geçen sene luganonun yaptığı emre aşıka yaptığı, 2001 yılında serhatların fatih akyellerin yaptıkları, bu hafta sonundaki derbide baştan sona ne tiyatro çevirdiklerini söylüyorum ! madem adam değiller bunlar o zaman adam taklidi yapsınlar sahadayken..İspanyolları bile çıldırttı fenerasyon terörü, buradaki beşiktaş alerjistleri, futbol yorumcularını bile çıldırttı, ben bu kadar haksızlığa itiraz ediyorum, hakkıyla yenmiş olsa fener kimsenin birşey diyeceği yok ! mesela bu ama sizler bir yığın haksızlık ortadayken yok feneri yenememenin kininde yazıyormuşumda bilmemne..Biraz gerçekçi olun
BJK - GS maçında gs'nin penaltısı verilmedi diyorum, yanlış faul kararından beşiktaş gol attı diyorum sen hala keitaya kırmızı verilmedi diyorsun. sen onu bırakta o bilica denen yaratığın nasıl sahada tutulabildiğini açıkla o zaman !
yada beni geçinde oraya koyduğum facebook linkleri tıklayın, göründe bakalım şansal büyüka ne diyor yorumcular ne diyor
|
|
|