Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
Sen futbolcularına tahrike kapılmamayı öğretemiyorsan bu benim sorunum değil.Hasan şaş,ümit karan ,sabri gibi tahrik kralı topçularıda unutma.
Sana yazacak çok lafım varda susuyorum sonra forumda mahçup duruma düşüyorum.Yazılar siliniyor konular kitleniyor.Sana uymayacağım.Fenerbahçeyi yendiğiniz bi gün konuşuruz Allah ömür verirse.
|
Hasan Şaş Ümit Karan hangi derbide hangi oyuncuyu oyundan attırmak için tiyatrolar çevirmiş gösterde bilelim. Hangi derbiyi GS veya BJK maçın başından sonuna ladar kalleşçe fırıldaklar çevirerek hakemin taraf tutmasıyla kazanmış hani gösterde görelim ! Burada kimse doğruyu yazanı engellemiyor yazısını silmiyor, buyur meydan boş.
Fenerbahçeli oyuncular taraftarları MHK adam olmadığı müddetçe bu konular bitmez..fenerbahçeyi yenmek önemli birşey değil, kasımpaşaspor bile yeniyor onu görmek yetiyor bize. Asıl siz birgün Türkiye kupası alırken feneri görürseniz yada UEFA'da 2. turdan öteye gidebilirseniz konuşuruz. nasıl oluyor acaba ilk defa bunları görmek duygularınızı öğreniriz