(...”Erkek Halleri” )
-Eğer bir gözünü kısıp, öbür gözünün kaşını kaldırıyorsa, çapkınlık yapmaya çalışıyordur... Hiç size göre değil...
...
-Dik dik gözünüzün içine bakıyorsa “benim ne harika biri olduğumu bir bilsen” bakışıdır bu; ya da ileri derece miyoptur, göremiyordur zavallı.
...
-Bazıları sizi iltifatlara boğar... Dikkat edin, abartıyorsa zaten bizim bir şey dememize gerek yok, siz de anladınız değil mi?...
...
-Size bakarak, yanındaki kızlara (nedense) biraz daha ilgili olmaya başlayanlar var, kahkahalar falan... “Bak görüyorsun ki onları çok mutlu ediyorum, seni de edebilirim” halleri... Kaçın...
...
-Bir de maçolardan hoşlanıldığını sanıp, böyle şovlar yapanlar vardır. Ama onlar yalnız kazak giydikleri zaman “kazak”tırlar... Bu güzel yaz gününde çekilir mi canım?...
...
-Kendine fazla güvenenlere diyecek söz bile bulamıyorum... O edalar, havalar, jön görüntüleri... Ancak deterjan reklamlarında şansı olabilir böyleleri...
...
-Mal varlığı konusunda sizi gereksiz yere bilgilendirmeye çalışanlar da olabilir... Bu türlerin mallarından başka bir şeyleri de yoktur zaten... Hatta bazen o da yoktur...
...
-Hele esrarengiz görünmeye çalışanlara ne demeli?... Kendilerine gizli kapaklı işler çeviriyor izlenimi vermek için ne kadar da çok uğraşırlar...
...
-Erkeklerin yaptıkları-yapacakları bu bayat “kur”larla bir yere varılamayacağını anlamışsınızdır herhalde...
|