04-22-2010, 21:50
|
|
|
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
hacı sen buralarda çürüyorsun, harcanıyorsun.. her mesajında içindeki "öldürme" isteğini görüyoruz.. bir Müslümanda böyle öldürme aşkı olmamalı. Zira Hz. Muhammed en sevdiği amcası olan Hz.Hamzayı öldüren Vahşi için bile böyle kin gütmemiş aksine onu doğru yola ulaştırmak için çok çabalamış, nihayetinde aynı mekanda bulunmuş, Vahşinin Müslüman oluşundan memnuniyet duymuştur. Senin acilen Peygamberimizin hayatını okuman, O'nu sözde değil özde örnek alman gerekiyor..
|
peygamberimizin yakalandığı yerde öldürülmesini buyurduğu müşriklerin listesi yokmuydu ? yada hep karışıklık çıkartan düşmanla işbirliği yapan beni kurayza yahudilerini sürdürmemişmiydi ? yok diyorsan eğer sen peygamberimizin hayatını okumamışsın. sizler peygamberimizi örnek aldınızda hani kaç tane komuniste doğru yolu buldurdunuz ?? sizler onlara doğru yolu buldurana kadar adamlar x tane örgüt kurarlar ve kurdularda...yılanların başı ezilmezse dahada büyürler ve başa çıkmak zorlaşır..denizlere idam kararı bana göre nerden çıkmış olursa olsun yerindedir ! keşke gene olsa idam yasası..benim öfkem onu hakedenleredir, ben gayet iyiyim.
|
|
|