Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-23-2010, 11:32   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katılmıyorum, şiddetle de karşı çıkıyorum.
Pkk ayrıdır kürt halkı ayrıdır.
siz de orda doğsaydınız siz de orada LAĞIM ÇUKURU İÇİNDE YAŞASAYDINIZ kepenk kapatırdınız!
O lağın çukurunda yaşamayı onlar çok mu gönüllü istiyorlar, bundan zevk mi duyuyorlar?
Her kürt pkklı değildir, her pkklı da kürt değildir.
Madolyonun öbür tarafına bakmayı da deneyin.
BARIŞCAN'a katılıyorum.
Kepent kapatmalarının sebebi aldıkları hizmet değil.Hizmei bizzat bdpli başkan vermekte onlara.Kendilerinden birini seçtikleri halde neden pis bir ortamda yaşamaktadırlar ? 15 KM ilerisindeki Mardin ak partiye ait,orası gül bahçesi gibi iken Nufüs olarak en kalabalık yer olan kızıltepe neden böyle ? Çok sevdikleri ve hapiste olan başkanları onlara bunu layık görmüş olacak ki lağım içinde yaşamaktadırlar.

Devlete dua etsinler ki taburumuzun hemen yanında yanılmıyorsam 250 yataklı çok büyük bir hastane yapılıyor,az kaldı bitmesine.Aksi halde merkezdeki ufacık astanede birbirlerini ezercesine durmayadevam edeceklerdi.Çok sevmedikleri hükümetin değerlerini görürler,pkkya sırt çevirirler,insanlar kötü gözle bakmaz çoğunluğuna.

Koskoca Mardin'de,Midyad/Nusaybin gibi en tehlikeli yerlerde dahi çarşı izni serbest iken,Mardin'de bir tek neden Kızıltepe'de çarşı izni yasak ? Bunuda bir düşünün bakalım.

Tavırları pkkdan yana olmasaydı eğer,binlerce asker Mardin yerine Kızıltepe'ye gider -kızıltepe daha iyi- ve inanılmaz para saçarlardı onlara.Bundan emin olun.Ekonomianlamında baya gelişmede olur.