Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-24-2010, 11:53   #24
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kötü mü ettim hacı, bak onca kardeşimi sevindirdim

bu arada sırası mı diye sormuşsun.. sırası bence, 8 yıldır bekliyorduk artık sabrımız kalmadı (: başbakanımızı başbakan yapan bu sözleri paylaşmanın bir mahsuru olduğunu sanmıyorum.. kaldı ki bu sözler internette birçok sitede yer alan sözler.. bu sözler için 2002 den önce bir şey yapamadılarsa bundan sonra da hiçbişi yapamazlar..

millet darbe çığırtkanlığı yapıyor, dağdaki teröristi yüceltiyor, meclisten teröristbaşına biat ettiğini söylüyor, dinime hakaret ediyor ama demokrasi adına kimse ses çıkarmıyor.. başbakanımızın birkaç islami sözü "bazılarını" rahatsız ediyorsa, kafalarını duvarlara vurabilirler
Hacı murat bak şöyle yapalım bu söylediklerinizi Başbakan duysa ne der memnun kalırmı bence aksine senin hacılığını elinden alır. olum murat der etrafda bu kadar kir varken şimdi bunları su yüzüne cıkarmanın sırasımı 28 şubatta bu soğuyu yaşamadıkmı neden aynı tutum içindesin sen bize fayda değil bu hareket ile zarar veriyorsun seni kapalı bir mekanda tutmak gerek der eğer susmassan ama bence bunları dillendirmenin daha zamanı var kurulan sistem seksen senede kurulmuş sen kalk bu sekiz sene sonra pencereden haykır bazı şeyleri taşlarlar seni pencerede üç kuruş rahatlık yaşayacam diye yine başımızı sıkıntıya sokarsın sus murat sus bekle biraz daha derler.
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla