Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-24-2010, 12:02   #25
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
0000000000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hacı murat bak şöyle yapalım bu söylediklerinizi Başbakan duysa ne der memnun kalırmı bence aksine senin hacılığını elinden alır. olum murat der etrafda bu kadar kir varken şimdi bunları su yüzüne cıkarmanın sırasımı 28 şubatta bu soğuyu yaşamadıkmı neden aynı tutum içindesin sen bize fayda değil bu hareket ile zarar veriyorsun seni kapalı bir mekanda tutmak gerek der eğer susmassan ama bence bunları dillendirmenin daha zamanı var kurulan sistem seksen senede kurulmuş sen kalk bu sekiz sene sonra pencereden haykır bazı şeyleri taşlarlar seni pencerede üç kuruş rahatlık yaşayacam diye yine başımızı sıkıntıya sokarsın sus murat sus bekle biraz daha derler.

demek hacılığımı elimden alır, koptum yav hacı sıfır

bunlar yeni su yüzüne çıkmıyor ki hacı, heryerde var. yani ilk ben paylaşmıyorum..

bence bu sözlerin paylaşılmaması gerektiğini söylediğin için başbakan senin hacılığını sıfırla çarpar ortadan kaldırır

bu arada konuya yorum yapanlar arasından, başlığın kaldırılması gerektiğini söyleyenler çoğunluktaysa başlık kaldırılabilir.. ama gördüğüm kadarıyla sözler genel olarak hoşumuza gitmiş.. lütfen rahatsız olanlar, veya bu sözlerin bize zarar vereceğini söyleyenler, düşüncelerini belirtsinler.. çoğunluk bu başlığı istemezse yönetim grekeni yapar..
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla