Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
valla hacı gizlimiz saklımız yok Elhamdülillah.. öyle olsaydı zaten farklı forumlarda aynı nicki kullanmazdım.. ben geçen sene yazın birkaç hafta milli görüşçülerin forumunda yazdım.. bir AK Partili olarak yazdım.. Sürekli sert mesajlar yazdım.. her mesajımda kendilerini eleştirdim.. açıkçası banlanmak için girmiştim o foruma ama ne yaptımsa banlamadılar, hoşgörüleri karşısında şaşırdım doğrusu. hatta bazı mesajlarımdan sonra "şimdi banlarlar" diye düşünüp onların sabırlarını ölçtüm.. ama banlamadılar.. orda şuan forumumuzda olan bazı AK Partili kardeşlerim de yazdı, onlarda şahit olmuşlardır.. hatta siz de beni orda gördüğünüze göre siz de yazmışsınızdır o forumda, mesajlarımı okuyunuz, neler yazdığıma bakınız.. malesef ordaki hoşgörü, o zamanlar bu forumda yoktu. Şimdi geçmişe göre daha iyi forumumuz. bunda kesinlikle YALÇIN KARACA gibi hoşgörü abidesi bir abimizin foruma başkanlık etmesinin büyük önemi var..
|
Ben pek yazmıyorum o mgf de.hele hele o tür tartışmalarda sadece okuyucu oluyorum.
Ama dürüstlüğünüz için tebrik ederim sizi.