Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2010, 01:01   #157
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok abicim özeldende atamayacagim kadar galez o yüzden üstünde durmaya bile gerek yok..
aslinda o acilimi daha cok ak partiyi cekemeyen kendini bilmezler yapiyor..
bu arada basbakanimiz o lafi söyleyeli 3-4 ay oldu ama siz foruma olali bayagi olmus simdi gercekten merak ettim basbakanimiz konusmadan öncede akp diyor muydunuz diye gerci siz dürüst birisiniz, kendiniz izah edersiniz..
basbakanimiz olmasi gerekeni söylemis neden bunu dayatma olarak algiliyorsunuz ki!

Tamam tamam tahmin ettim... onu söylemek, o niyetle söylemek asıl edepsizlik odur buna yüzde yüz katılırım.

Başbakan o sözü söyleyeli 3-4 ay değil 1 seneye yakın oldu

Siz yurtdışındasınız ya oraya geç geliyor demek ki haberler

O sözü söylemeden önce de akp de derdim akparti de derdim, buna dikkat bile etmezdim....ama sözden sonra akparti demek gıcıgıma gidiyor.

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın redyellow abim bizim partimizin yargıtaydan resmi olarak aldığı kısa isim ak partidir.
Ak temizliği temsil eder ve bu yüzden kısaltma ak olarak seçilmiştir.
Adı Adalet Ve Kalkınma Partisi olan ve bana illa bir kısaltma koyacaksanız ak parti olsun demektir bu.
Yani akp diyerek bir bakıma istenmedik bir lakap söyleniyor.Ve lakap konusunda hassasiyeti bilirsiniz.İstenilmedik lakap bizlere göre uygun değildir
Eyvallah.

ama ben samimi görüşlerimi yazdım yukarda ve niye yazdığımı da açıkladım. Bazıları gibi asla ve asla hakaret vs. gibi bir düşüncemin olmayacağını bilmenizi isterim.

Ara sıra kullandığım zaman kızmayın lütfen
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla