Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2010, 01:14   #164
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet o sözü söyleyeli 10 ay olmus gerci gecenlerde buna yakin bir söz söylemis ben onu baz almistim..
ama bakin sizde belirttiniz o sözden öncede akp diyordunuz bu tamamen bilincalti olayi abicim..
cünkü ak parti deyince ak partiyi kabullenmis oluyorsunuz, onun gücünü hissetmis oluyorsunuz ancak akp demek isinize geliyor cünkü bu kendinize bir kücümseme, bir hesap sorma oluyor..
bunlarda acizane benim psikolojik yorumlarim ;)
O konuşmadan önce "akp de diyordum akparti de diyordum" dedim ikinci bölümü gözden kaçırma lütfen. "buna dikkat bile etmezdim" diye ekledim hatta.

akparti deyince akpartiyi kabullenmiş oluyorsunuz lafına asla katılmam.

Günde yüz kere akparti desem fikrim değişir mi? asla.

Peki akpileler günde yüz kere akp dese fikirleri değişir mi? partilerinden vazgeçerler mi?

yine asla.

yani bunu kabullenmekle bir alakası yok, psikolojek bence

(akpyi küçümseme olarak kullanıyorsun dersen üzülürüm, küçümseme için yazacak olduktan sonra polemik yapma konusunda iyiyimdir bir çok şey uydurabilirim)

Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sende bahceli gibi yapsana abi o adalet ve kalkinma partisi diyor :D
onun dediğini asla yapmam

Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp mi AK Parti mi kavgası beni bunaltıyor artık. ben AK Partiliyim ve partimin ismini kullanırken AK Parti derim ama muhalif birinin AKP demesine gocunmam. "yanlış söylüyorsun ille de AK Parti diyeceksin" demek çok saçma geliyor bana. Bırakalım kim nasıl istiyorsa öyle desin..
yahu bu murat'a niye oy verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum, helal olsun bana

O oy helal olsun sana muratcığım.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla