Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-25-2010, 03:53   #171
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hacılar kısır bir tartışmaya giriyorsunuz.. 3 sayfadır akp- ak parti tartışması almış başını gidiyor. yahu söylemek istemiyorlar belki.. resmi ismimiz AK Parti de olsa başka bişi de olsa söylemiyorlar işte.. dövelim mi? öldürelim mi? dava mı edelim? içlerinden gelmiyorsa neden söylesinler? medyada her gün yüzlerce kez akp ifadesi geçiyor, herkes hangi partinin kastedildiğini anlıyor, en güzeli bizler dinlerken konuşanın muhalif olduğunu hemen anlayabiliyoruz. kimseyi zorlamanın bir anlamı yok..

bu arada başbakanımızın "akp diyenler edepsizdir" sözünün de çok talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum..
Yargıtay Başsavcılığı’ndaki kısa adı olan Ak partiye tv ekranlarında,gazete köşelerinde hukuk profesörleri uzmanları yazarları vs. akepe,akape diye inadına söylerse, Başbakanımız gibi bende hoş karşılamam art niyet ararım.

Ak partiye gıcıklığın,kindarlığın olabilir ama hukuk adına konuşan hukukçuların,hukuku değil kendi siyasi ideolojisinin köleliğinde konuşurlarsa sana prof ünvanını bakkaldan mı aldın diye sorulur.

kamuoyunun bilinçaltına akape diye diye işleyen hukukçu veya hukuktan azcık anlayan yazar çizer yasal olan bir hakkı çiğneyip iftira atıyorlar.

Başbakanımızın açıklamasına katılıyorum.

"Partimin kısaltılmış adı Ak Parti’dir. AKP değildir. AKP diyenler ne yazık ki, demokratik noktadaki etik kurallara uymadan, siyasi etiği hiçe sayarak, bunu edep dışı söylemektedirler. Bizim Yargıtay Başsavcılığı’ndaki kısa adımız Ak Parti’dir. Herkes bunu böyle yazmaya mecburdur. Benim yasal olarak kısaltılmış adım neyse sen onu söylemelisin. Söylemiyorsan eğer, o zaman iftira atıyorsun. Bizi olmadığımız şekilde gösteriyorsun. Bizi olmadığımız bir şekilde anmaya çalışıyorsun. Şüphesiz bizim onlara saygımız olmaz. Oradaki AK temizliği, adalet ve kalkınmayı ifade etmektedir.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla