Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı
Ya ne diyorsunuz anlamıyorum çok anlamsızca yazıyorsunuz.Gazeteye ister soldan bak ister üstten bak nereden bakarsan bak manşet aynıdır.Karikatür kısımlarında hiç bakmıyorsunuz.İşte bakın siz sadece Ak Parti gözlüğü ile baktığınızdan görmemeniz de normaldir.Ki en ufak televizyon programlarını HT'de ki karşıt fikirlerin bir araya gelişini izlerseniz görürsünüz ki Konu siyasette olsa cemaate sataşılıyor.Bu gün eğer ülke bu kadar büyük değişimin eşiğindeyse buda cemaatin meyvesidir kusura bakmayın.Bu ülkede Ak Partiyi,Ak Parti yapan %50-70 arası cemaat veya cemaatlerdir.
|
Konuyu polemiğe çevirmek niyetinde değilim, karşı görüşlerde olduğumuz için belki de yazdıklarımız birbirimize saçma geliyordur!!! Bende sizin yazılarınıza baktığımda aynı şeyleri düşünüyorum ama bunu açığa vurmuyorum. Bu cemaate satışılması yada başka bir cemeate sataşıldığında gerekli cevabı veririz biz, ülkenin değişmesi cemaatin etkisinde olduğuna inanan biri değilim, kusura bakmayın, sadece kardeşimin görüşüdür der saygı duyarım...