Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2010, 18:14   #32
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
sedef0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazdıgımla inan siyasi görüşümü orataya cıktıgını zannetmiyorum chp degilim akp zaten hic degilim bu yazıyı yazarken ellerin titremiş zannediyorum ben rahatım işinize geldigi zaman vergi gelmeyince linç amacınız vergi degil dogan batırarak susturmak acıkça belli dogan medya grubuna ceza geldiginde iyi oldu kapansın diyordunuz unutma ben adabımı bozmuyorum bozarmıs bozarsan boz seviyen belli oluyor batsın diye küfür savuranların hallerine bak sen
doğan medya isimli milli olmayan, mllet düşmanı ihanet çetelerinin uzantısı, yalan fabrikalarının zarar görecek olmasına her milli ve bilinçli insan sevinir göbek atar ! hem vergi kaçırdıkları tespit edildiği içindi ve HAK ETMİŞLERDİ ! Ama Vakit gazetesi bu milletin en gözleri gönülleri açmak için cesurca didinen, yalan haberin esamesi olmayan, millet düşmanlarının iğrendiği gazete resmen komploya kurban gidiyor.. hakaretin en fazlasını Tayyip Erdoğan başörtülü insanlar görüyorken hakaret bile olmayan bir eleştiri yazısından ötürü yok edilmek istenmesi bizi yakıyor.
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla