Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-09-2010, 00:14   #1
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi devlet zaten şuandada masraflarını ödüyor senin, kendi bünyesinde çalıştırdığı personelede ücret ödüyor, sonuçta gideri var(:ki bir kurum özelleştiğinde personelin daha kaliteli olduğu kanaatindeyim, bunların gerekli hesaplamaları yapılmıştır zannedersem, sağlık konusunda vatandaşın madur edileceğini tahmin etmiyorum, hakkımızda hayırlısı olsun...

tabiki ödüyor benim masraflarımı bunu biliyorum da devletin kendi memuru vasıtasıyla bana yaptığı tedavi masrafı ile özel hastane masrafı bir olur mu?

Özel hastanede uzman doktor alır bilmem ne kadar para devlet hastanesinde alıyor şu kadar para.

ben şahıs olarak bizimm mağdur edileceğimi söylemiyorum zaten, devlet her halükarda memurunun, emeklisinin masraflarını karşılar. Ben sadece bu durumda devletin kesesinden daha fazla para çıkar mı? bunu sorguluyorum kendi kendime.

Ayrıca ben bu konunun bir dedikodu olduğunu düşünüyorum zaten.

Konu başlığına bakılırsa konuyu açan arkadaşa "Yeni mi bu? hastaneler özelleştiriliyor muymuş?" diye de sordum ama cevap alamadım.

sadece fikir alışverişi yapmak için yazıyorum bu yazıları.

Ülkemizde tüm devlet hastanelerinin he deyince özelleştirilebileceğine kısa sürede inanmıyorum.

çok ilerde belki.

redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder