Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 01:12   #26
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir Trabzonsporlu olarak Fenerbahceyi tebrik ederim.. kim ne dersin desin adamlar 9 mactir yenilmiyor hatta gol yemiyorlar..
bugünde güzel bir futbol ve 3 puanla maci aldilar futbol böyle kardes, bacanak muhabbetleriyle olmuyor güzel oynayan kazaniyor..
Haftaya fenerbahceyle macimiz var tabiki cikacagiz bize yakistigi gibi oynayacagiz sonucta Trabzonspor büyük bir camiadir ve saibeye aman vermeyecek sekilde macin hakkini verecekdir..
Ancak itiraf etmeliyim ki kendi adima Fenerbahce nin sampiyonlugunu istiyorum ve öyle olacak gibide duruyor..
Fenerbahceyle kozlarimizi birde süper kupada paylasmak cok hos olacak ;)
ben de Trabzonsporu Fenerbahçeyi yenerek kupayı almasından dolayı kutluyorum.

güzel mesajın için teşekkürler, "bazılarının" seni örnek alması lazım. kalkıp galatasaraya 3 gol atan ankaragücüne 3 gol atıyoruz. ankaragücü son haftaların başarılı takımı. güzel futbol oynadık ve farklı kazandık. illa bişiler bulacaklar ya, şimdi çıkıp kalecinin satıldığını uydururlar, hakem kötü, saha kötü, tribün kötü, hava kötü. yoksa fener hayatta yenemezdi canım diye zırvalarlar.

istedikleri kadar dövünsünler, çatlasınlar, patlasınlar, ip atlasınlar artık biz bunların çamur atmalarına alıştık. kendilerini de umursamıyoruz. madem fenerbahçe iyi bir takım değil ve hep oyun yaparak maçları alıyor neden Galatasaray her iki maçta da Fenere yenildi sadece bu yıl değil 10 yıldır yeniliyorlar bize ama kalkıp hala çamur atıyorlar. şunu öğrensinler artık: Bükemediğin eli öpeceksin (:
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır