Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 01:31   #27
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim sildiklerim hakaret içeren resimlerdi ve yine koy yine silerim...
Arkadaşlar birbiriznizle düşman gibi tartışmayın allah aşkına yahu...
Sanki yanyana olsanız tekme tokat kavga edeceksizniz...
Biraz daha sakin...
valla hiperortamgerici nin mesajlarına bakınca ve pc başında değil de yüzyüze bir mekanda oturup tartıştığımızı hayal edince şöyle bir görüntü beliriyor zihnimde: biz fenerliler bir kanepede oturmuşuz karşımızda hiper başkanlığında birkaç GS li, tabi hiper ortada. biri sol kolundan diğeri sağ kolundan tutmuş hiperi sakinleştirmeye çalışıyorlar. biz de gayet sakin ve galibiyetlere alışmış büyük takımın taraftarları olarak kendisini için üzülmekteyiz. ben garsondan su istiyorum ama soğuk su, çünkü hiper içince iyi geliyor kendisine. biri gömleğinin üst düğmesini açıp rahat bir şekilde nefes almasını sağlamaya çalışıyor. hiperin GS li arkadaşı "ne yapalım be kanka, hazmedecez artık bu fenerin başarılarını biz hazmettik sen de et be kanka bu kadar yıpratma kendini bak durumun içaçıcı görünmüyor" diye tavsiyede bulunuyor kendisine, hiper bağırıyor "bırakın uleynnn" "bırakın beniii, herifler şampiyon oluyor lenn, biz ise nerelerdeyiz, hazmedemem bunu" diye bağırıyor.. vs vs. devamı haftaya..

gelecek haftanın fragmanı: fener-trabzon maçından sonra cinnet geçiren hiper, soluğu hastanede alır. gs li arkadaşları ve fenerli dostları kendisi için ziyadesiyle üzülmektedirler. hiper hastanede sürekli bağırır. ulan bu fener 2001 de X maçında golü elle atmıştı, çirkeflerr, düzenbazlar. 1957 yılında Y maçında attıkları gölü ofsayttı, kalleşlerrr.. gs li arkadaşları ve fenerli dostları bir çiçek alıp kendisi ziyarete giderler.. Allah şifalar versin.. -THE END-
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır