Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 01:53   #29
Kullanıcı Adı
Mavera
gecen sene real madrid ezeli rakibi barcelona nin sampiyonlugu kesinlesince onlari ayakta alkisladilar..
oysaki bizim kültürümüz, örfümüz, adetimiz saygiya, sevgiye, tebrige önem verir ama gelin görün ki bizler hazimsiz insanlariz..
kendimide dahil ederek söylemem gerekirki nedense kendi basarilarimizi sütten cikmis ak kasik olarak görürken, rakibin basarilinda hep bir saibe ariyoruz..
evet ülkemizde saibe vardir evet ülkemizde hakem hatalari ayyuka cikmistir ama bu isler öyle birbirimizi suclamayla cözülmezki..
diyorlarki bursayi sampiyon yapmazlar simdi bursa gs yi yenseydi ipler onun elinde olmayacakmiydi yada genclere, ibb ye puan kaybetmeseydi lider degillermiydi..
haftaya fener puan kaybederse bursa sampiyon olamaz mi nedir bu komplo teorileri, nedir bu ince hesaplar aklim almiyor..
bugün fenerbahce disindakiler ankaragücülü oldular haftaya benden daha fanatik trabzonlu olacaklar..
Allah askina bu ne mantikdir benim icin Trabzon sampiyon olmadiktan sonra kim olursa olsun umrumda degil tabiki gönlümden gecen bir aslan vardir ancak bursada sampiyon olsa, fenerde sampiyon olsa benim icin ne farkederki..
tabiki takimimin maddi cikarlari, takimimin prestiji ve kisisel alerjim yüzünden bursanin sampiyonlugunu istemeyebilirim ama sampiyon olursada helal olsun derim, adam gibi adam ertugrul hocanin ellerinden öperim..
neden biz kendi basarilarimizla övünmek yerine, rakibimizin basarisizliklariyla dalga geciyoruz..
neymis fener 28 senedir kupayi alamiyor.. acik ve net söyleyim 0 28 senedeki türkiye kupasini bir lig sampiyonluguna degismem bunu 28 senedir sampiyon olamayan trabzonspor taraftari ben diyorum..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır