Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 10:46   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
HADEP-DTP-BDP'nin amacı zaten doğudaki kürt kardeşlerimizin haklarını savunmak değilki bu noktada samimi değillerki ..
1980 sonrası Diyarbakır Cezaevinde işgence görenlerin çoğu çıktıkdan sonra dağa çıkıp PKK'ya katılmışlar neden katılmışlar? Kürt oldukları için insanlık dışı işgenceler gördüklerini söyleyerek kendi haklarını kürtlerin haklarını savunmak için dağa çıkmışlar !!!

Soruyorum Kürt olduğunuz size kürt olduğunuz için farklı muamele yapıldığı için dağa çıktınız eyvallah peki o zaman soruyorum kardeşim PKK ilk silahlı eylemini 1983'de yaptı ve özellikle ilk eylemlerinde örgütün adını duyurmak için Doğuda ve Güneydoğuda kürt köylerini basıp beşikteki bebekten 90'lık ninesine hatta hamile kadınlarına kadar varan vahşi katliamları niye yaptınız BUNLAR NE İÇİN DAĞA ÇIKTILAR NE YAPTILAR NEDEN KİMSE BU DURUMU SORGULAMIYOR ? Öyle şey varmı ya adam benim için benim hakkımı savunmak için dağa çıkıcak gelicek benim insanımı katledicek ve bende ona destek olucak KERİZMİYİM BEN
Ne hakkımı savunması çoğu kanun kaçağı Türkiyede yakalansa hapse giricek çıkıyorlar dağa oh kürt köylerinden cahil halkı kandırıp genç kızlarıda dağada kaldırıyorlar yani kadında var olmadığı yerde çarpık ilişkiye gir uyuşturucuda var iman denen birşeyde yok Allah korkusu yok ..
Bu durumuda örtbas etmenin yolunu öğrenmişler ne yapıyorlar işte bir kaç ergenokoncu komutanın köylerde yaptığı 2-3 olayın arkasına sığınıp onları PKK'lılar yapmadı asker yaptı bunu PKK'lılar yapmadı asker yaptı ..
Ama Allahtan Ak Parti geldide bunların yaptıklarını ifşa ediyor onlarda bu sefer " o birlik bizden bağımsız haraket ediyordu " ,"O eylem bizim emrimiz değil o birliğin kendi aldığı karar ", " Bizde tasvip etmiyoruz bizde üzüldük " gibi timsah gözyaşı dökme pozlarına girdiler . Öncelikle şunu söyleyeyim BDP'liler siz bir hiçsiniz siz birkere eninde sonunda Pkk'nın dediğini yapmak zorundasınız hatta sizler hiç eğitim almamış ilkokul mezunu bir PKK militanın dediğini bile yapmak zorundasınız Sizin DİYARBAKIR belediye başkanınızı sorguya çeken PKK'lı militan ilkokul mezunu bile değildi .Kendinizi avutmayınız çapulcudan başka birşey değilsiniz .

Konu EZEL tarafından (05-10-2010 Saat 10:55 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla